Home Diensten Projecten Organisatie Nieuws Contact
   
  Selectie activiteiten sinds de oprichting

Den Bosch - Transformatie kantoorgebouw

Ontwikkelaar van de transformatie van een gedateerd kantoorgebouw in het centrum van Den Bosch, naar een nieuw en aantrekkelijk project met winkels en appartementen. Oplevering eind 2017.
Transvast aan de slag voor Nederlandse Spoorwegen.

Van 1 september 2008 tot en met januari 2009, is een detacherings-opdracht uitgevoerd bij het vastgoedbedrijf van de Nederlandse Spoorwegen i.c. NS Poort. De opdracht betrof het als interim-manager, in de functie van Directeur Projecten, leiding geven aan een afdeling Projectontwikkeling.


Afbeelding nederlandse spoorwegenGemeente Utrecht - Dienst Stadsontwikkeling.

Van juni 2009 tot juli 2011 (2 jaar) de functie vervuld van Hoofd Uitgifte/Verkoop bij de afdeling Grondzaken van de Dienst Stadsontwikkeling van de Gemeente Utrecht. In die functie leiding gegeven aan een team van 15 medewerkers met een HBO/Univesitaire opleiding en een commerciele, juridische, notariele, bestuurskundige en/of planologische achtergrond.

Afbeelding gemeente utrechtABN AMRO - Prijsvraag herontwikkeling

Architectenbureau De Twee Snoeken en Transvast zijn, met een plan voor het voormalige hoofdkantoor van het Brabants Dagblad aan het Emmaplein in Den Bosch, winnaars geworden bij deze competitie. De prijsvraag was opgezet door de combi ABN AMRO Real Estate en NSI, waarbij aan marktpartijen werd gevraagd hun plannen voor te leggen over de mogelijkheden van herontwikkeling of herbestemming van een leegstaand kantoorpand.Interimmanagement

Van 2014 tot eind 2016 werkzaam als interimmanager ICT, logistiek en vastgoed bij een Handelsonderneming.


Meer informatie
Wilt u meer informatie over wat Transvast voor u kan betekenen?
Klik dan hier en stuur een e-mail.